Nieuw Carglass-filiaal in Maasmechelen

Carglass Maasmechelen-optimizedVandaag wordt Carglass Maasmechelen officieel geopend. Het nieuwe service center komt er ter vervanging van het service center in de Kruisbosstraat in Bilzen. Het is gelegen op de Rijksweg, een ideale locatie voor de Carglass® klanten uit het Maasland. Na zes jaar tijd sloot het service center in de Kruisbosstraat in Bilzen de deuren, om te verhuizen naar de nieuwe locatie, gelegen in de Rijksweg in Maasmechelen. Dankzij de verhuis naar de nieuwe locatie zullen klanten van Carglass in het Maasland kunnen genieten van een grotere bereikbaarheid en betere faciliteiten. Het is namelijk niet enkel gemakkelijk bereikbaar, er is ook een ruime parking en een comfortabele ontvangst- en wachtruimte voor de bezoekers voorzien.

Caroline Ameloot, Sales & Marketing Director van Carglass®, is alvast enthousiast over de nieuwe locatie: “We kozen voor dit pand omdat het centraler gelegen is voor al onze klanten uit het Maasland. Klanten uit het service center in Bilzen zullen in het nieuwe centrum zeker bekende gezichten tegenkomen, het hele team verhuist namelijk mee, en zal net als vroeger klaarstaan om iedereen zo goed mogelijk te ontvangen.”

Het nieuwe service center in Maasmechelen is open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u, en op zaterdag van 8u tot 16u30. Ter gelegenheid van de opening worden klanten tot 30 november beloond met een gratis antidiefstalgravering.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!