Nieuwe Fleet Manager voor BMW Juma

Jakob Mignon (links) en .Thomas Beckers

Juma Group, BMW en MINI concessiehouder te Mechelen en Leuven, vindt met Thomas Beckers een nieuwe Fleet Manager. Voorganger Jakob Mignon, sinds vier jaar verantwoordelijk voor de uitbouw van de Fleet activiteiten binnen Juma, wordt B2B-manager bij Fiets!.

Thomas kan rekenen op 12 jaar ervaring in de automotive sector, waarvan bijna 11 jaar bij Volvo. De laatste jaren was hij actief als Fleet Manager voor Volvo en KIA bij de Vermant Automotive Group. Bij Juma zal hij zijn collega’s Danny en Kristina ondersteunen in hun proactieve aanpak, de grootste accounts beheren en rapporteren aan de directie.

Thomas Beckers: “Na een zeer leerrijke en aangename periode bij de Vermant Automotive Group, ben ik verheugd de Juma familie te kunnen vervoegen en zo continuïteit te garanderen aan de trouwe Juma fleetpartners. Een nauw contact onderhouden met onze klanten, waarbij proactiviteit met het oog op de vele fiscale uitdagingen voorop staat, zal één van mijn belangrijkste taken zijn.”

Fiets!

Voorganger Jakob Mignon wordt eindverantwoordelijke voor de B2B afdeling van Fiets!. “Dit is de enige Belgische retailer die zich als ‘one-stop-shop’ kan profileren naar de bedrijven toe”, legt hij uit. “B2B klanten zijn meer en meer op zoek naar één aanspreekpunt voor zowel verkoop, service, leasing en alle administratieve afhandeling.”

“Het is op deze behoefte waar ik ook vanuit mijn nieuwe job opnieuw wil kunnen inspelen. Sinds ik het nieuws vernam van het Fiets! avontuur van Colruyt kon ik mijn enthousiasme niet meer bedwingen. Het zijn de Colruyt-waarden in combinatie met het enorme potentieel dat ik in de B2B fietsmarkt zie die mij zo aantrekken in dit beloftevolle verhaal”, besluit Jakob.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending