Nieuwe private leaseacties bij Test Aankoop, in samenwerking met DirectLease en Justlease

Begin dit jaar heeft Test Aankoop een samenwerkingsverband gesloten met LeasePlan en Toyota voor het opzetten van een tijdelijke leaseactie voor particulieren (private lease). De consumentenbeschermingsorganisatie zet vandaag opnieuw zo’n actie op, met een breder aanbod en met twee partners: DirectLease en Justlease.

Test Aankoop biedt haar leden een Private Car Lease aanbod aan in samenwerking met DirectLease en Justlease. Het levert een voertuig vanaf 199 euro/maand all inclusive (exclusief brandstof) op basis van een contract van 60 maanden (10.000 km/jaar).

“We hebben dit initiatief nu genomen omdat private leasing een antwoord geeft op de veranderende onzekerheid”, horen we van Test Aankoop.

“Onze berekeningen hebben regelmatig aangetoond dat het kopen van een auto, zelfs op krediet, over het algemeen interessanter is dan het leasen ervan, vooral als je gewend bent om hem lang te houden. Gezien de vele onzekerheden (motoren, belastingen, lage-emissiezones, enz.) moet u echter twee keer nadenken voordat u vandaag een auto koopt”.

Wagenaanbod

Bij DirectLease : Fiat 500, 500C en Tipo Hatchback, Ford Fiesta en EcoSport, Volkswagen Polo en T-Roc, Opel Astra, Astra Sports Tourer en Corsa-e en Renault ZOE.

Bij Justlease : Hyundai i10, Toyota Yaris, Renault Clio en Captur, Opel Crossland X, Volkswagen T-Cross, Mazda CX-3 en BMW 118i.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto