Nieuwe private leaseformule bij Toyota

Pas op het volgende Autosalon van Brussel lanceert Toyota officieel een leasingformule voor particulieren (private lease). Maar ze is al beschikbaar voor klanten vanaf de maand november.

De leasingformule is van toepassing op het volledige Toyota-gamma en wordt gedirigeerd door leasemaatschappij Axus. Private Lease is trouwens beschikbaar bij het het volledige netwerk van het merk.

Private lease is erg in de mode de laatste maanden omdat de formule perfect aan de marktvraag beantwoordt: beschikken over een voertuig zonder het daadwerkelijk te bezitten. Deze formule staat particulieren ook toe om over de voordelen van een traditionele operational leasing te beschikken, iets dat vroeger enkel voor de bedrijven was weggelegd. Er is ook geen aanbetaling vereist. Enkel winterbanden, boetes en brandstof zijn niet in de prijs inbegrepen.

In de wandelgangen gaat ook het gerucht dat een gelijkaardige formule zou volgen voor Lexus, maar daar is tot op vandaag geen zekerheid over.

Voor de professionelen verandert er trouwens niets. Toyota Business Lease blijft een “white label” van LeasePlan Belgium.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!