Nieuwe Sales Director en Fleet Manager bij Hyundai Belgium

Kris MeylemansNa enkele jaren bij de FCA-groep keert Kris Meylemans terug naar Hyundai als Sales Director, een functie die hij al tussen 2010 en 2015 uitoefende.

De importeur van het Zuid-Koreaanse merk profiteert van de intrede van Meylemans om de verkoopstructuur te herstructureren. Nieuw is dat de departementen Fleet en Dealer Development voortaan binnen één salesstructuur worden ondergebracht waardoor hij volledige scoop van verkoop en netwerkontwikkeling onder zich krijgt. Hij rapporteert aan Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belgium.

Door deze herstructurering wil Hyundai zijn positie als grootste Aziatische speler op de Belux-markt bestendigen. Vooral de sterke positie van Hyundai in de populaire SUV-segmenten zal daarbij moeten helpen.

Nieuwe Fleet Manager

Kaat Van SeverenKaat Van Severen wordt met onmiddellijke ingang benoemd tot nieuwe Fleet Manager en ze zal in haar nieuwe hoedanigheid aan Kris Meylemans rapporteren. In die functie vervangt ze Dominique Jacoby die een nieuwe uitdaging aanging in de wereld van de verzekeringen.

Kaat is al sinds 2012 een vaste waarde binnen het Fleetteam en ze zal nu het voortouw nemen in de verdere expansie van de Hyundai fleetactiviteiten.

De verdere groei van Hyundai binnen de zakelijke doelgroep is belangrijk voor het merk. Met enkele belangrijke nieuwe producten zoals de Ioniq Hybride, Plug-In Hybride, en EV, de Nexo waterstofwagen en de volledig elektrische Kona EV die tot 482 km kan rijden op 1 batterijlading (volgens de strenge WLTP-norm), is het fleet-potentieel alvast duidelijk aanwezig. Ook de nieuwe generatie schone Smartstream dieselmotoren en het ongeëvenaarde garantiepakket van 5 jaar met onbeperkte kilometers, zijn unieke troeven voor de professionele rijders en wagenparkbeheerders.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!