Nieuwe Sales Director voor Nissan Belux

Nissan heeft Hamza Chaaban aangesteld als nieuwe Sales Director voor Nissan Belux. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor Sales in België en Luxemburg als opvolger van Cédric Donck, die recent Nissan Belux verlaten heeft voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

Hamza Chaaban (38) maakt na vier jaar Manager Product Marketing van Qashqai, X-Trail en Sports te zijn geweest, nu de overstap naar Sales. Hij is verantwoordelijk voor de verkoopvolumes via de Belgische en Luxemburgse dealerorganisaties.

In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Charbel Abi Ghanem, Country Director Nissan Belux.

“Dit is absoluut een prachtige nieuwe uitdaging voor mij en ik kijk ernaar uit om de lancering waar te maken van de reeks nieuwe modellen en innovaties, die aangekondigd zijn in onze laatste toekomstplannen. De toekomst van Nissan draait om elektrificering, autonoom rijden en connectiviteit. Met de Nissan Ariya Concept heeft Nissan al een tipje van de sluier opgelicht”, aldus Hamza Chaaban.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Nijvel 1402 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Leo Peeters Vilvoorde 1800 Vilvoorde
Leo Peeters Mechelen 2800 Mechelen
Leo Peeters Keerbergen 3140 Keerbergen
Leo Peeters Aarschot 3200 Aarschot
CAR Avenue Liège 4020 Li
CAR Avenue Seraing 4100 Seraing
De Witte 9170 Sint-Gillis-Waas
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending