Nieuwe slagzin voor Arval

Arval heeft beslist haar slagzin te veranderen.  “We care about cars. We care about you.” wordt ingeruild voor ” For the many journeys in life”.

“Sinds haar oprichting 30 jaar geleden is Arval een bevoorrechte getuige geweest van de veranderingen in de maatschappij op het vlak van mobiliteit: nieuwe technologieën, veranderende regelgeving, de plaats van de auto in de stad, circulaire en deeleconomie, de bewustwording van het belang van de bescherming van het milieu, … Vandaar deze nieuwe signatuur “Voor de vele verplaatsingen in het leven”, verklaart Alain Van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval.

“Zorgen voor onze klanten en hen adviseren zit in ons DNA. Enkel rekening houden met auto’s is vandaag echter een te beperkte visie van ons bedrijf. Onze ambitie is om onze klanten te begeleiden bij hun reizen, ongeacht welke mobiliteitsoplossing ze nodig hebben, op elk moment in hun leven”, voegt Alain Van Groenendael toe, Arval chairman and CEO.

De aankondiging van deze nieuwe slagzin is de eerste stap van een breder plan, dat aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 zal worden aangekondigd. Alle medewerkers van Arval, als ambassadeurs van het merk, zijn toegewijd om deze nieuwe identiteit te belichamen en het volledige scala aan oplossingen te leveren in lijn met deze nieuwe positionering.

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending