Olympus introduceert nieuw mobiliteitsplatform en app

olympus2Olympus Mobility introduceert  haar nieuwe mobiliteitsplatform en smartphone app. Dankzij deze app kunnen gebruikers van een leasewagen automatisch ook de trein, deelfiets, deelauto of bus nemen afgerekend op één factuur.

Het mobiliteitsbudget voor bedrijven wordt super eenvoudig, en ook werknemers zonder leasewagen kunnen de app gebruiken.

Belgische bedrijven zoeken naar oplossingen om de mobiliteit van hun werknemers te verbeteren. Als gevolg daarvan maken leasemaatschappijen de change van leasingwagenprovider naar mobiliteitsprovider. Heel wat verplaatsingen die vandaag met een leasingwagen gebeuren, kunnen sneller en goedkoper met trein, tram, bus of fiets. Helaas is het voor bestuurder van een leasingwagen meestal moeilijk om van andere vervoersmiddelen gebruik te maken. Ofwel omdat ze dan zelf voor de kosten opdraaien of omdat dit een zware administratie met zich meebrengt.

Klanten van drie grote leasingbedrijven (ALD Automotive, Belfius Auto Lease, KBC Autolease) kunnen dankzij de Olympus app met een eenvoudige druk op de knop al kiezen voor de trein, bus, tram, metro, fiets of deelauto. En dat voor hun totale verplaatsing, of voor een deel van hun traject als dat in functie van hun bestemming of tijdstip beter uitkomt dan hun leasingwagen. De gebruiker en het bedrijf krijgt maandelijks een overzichtelijk factuur.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!