Olympus Mobility: “Een zorgenvrije transitie naar multimodale mobiliteit”

Een mobiliteitsbudget implementeren in een bedrijf is een opportuniteit maar brengt bij eigen beheer behoorlijk wat opvolging met zich mee. Gelukkig bestaan er specialisten zoals Olympus Mobility die het hele traject zorgenvrij maken. Hoe ziet die ondersteuning er uit? We vroegen het aan Koen Van De Putte, Managing Director Olympus Mobility.

Op welke manier begeleidt u bedrijven in hun transitie naar multimodale mobiliteit?

KVDP: “Wij zorgen er voor dat de mobiliteitspolitiek van een bedrijf gemakkelijk kan uitgevoerd worden. We hebben een mobiliteitsplatform en een app waardoor het voor de werkgever heel eenvoudig wordt en voor de werknemer heel gemakkelijk. We gaan voor eenvoud met één toegang tot de mobiliteit en één afrekening. Een bedrijf heeft samen met zijn werknemers heel wat mobiliteitskeuzes en dat kan ook een administratieve last betekenen. Wij nemen die weg last weg.”

Kan u enkele voorbeelden geven?

KVDP: “Het fiscale aspect speelt een belangrijke rol in het mobiliteitsbudget. Dus zorgen wij bijvoorbeeld voor een betere BTW-recuperatie. Maar ook een veel eenvoudiger administratie rond al de mobiliteitsprocessen. En bovenal zorgen we voor minder mobiliteitsuitgaven door betere tarieven. Bovendien doen we dat niet alleen binnen het kader van een mobiliteitsbudget maar ook voor cafetariaplannen en dienstverplaatsingen.”

#Advertorial #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending