Olympus Mobility genomineerd voor Deloitte’s 2021 Technology Fast 50

Het Gentse mobiliteit/technologie bedrijf Olympus Mobility is genomineerd voor Deloitte’s 2021 Technology Fast 50-competitie. De Fast 50-prijs wordt toegekend aan het snelst groeiende Belgisch technologiebedrijf op basis van het percentage omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De winnende bedrijven worden bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op 25 november 2021.

Olympus Mobility dankt de nominatie aan de sterke omzetgroei met haar mobiliteitsplatform en –app voor ondernemingen en werknemers. De Olympus propositie van één toegang tot mobiliteit voor werknemers en 1 factuur voor de werkgever zonder administratieve last kent alsmaar meer succes in de markt.

Inzet op duurzamere en ook efficiëntere mobiliteit is immers een trend en dan ook een wens van veel bedrijven. Deze streven naar tijdswinst, minder stress, meer gemoedsrust, productiviteit en een betere work-lifebalance.

Meer en meer bedrijven appreciëren dat ze met de Olympus Mobility app en beheerplatform hun mobiliteitsbeleid kunnen realiseren mét kostenbesparing en zonder verhoging van administratieve last.

De mobiliteitsdiensten van Olympus Mobility zijn ook te vinden in de KBC app en ook daar groeit de populariteit alsmaar. De KBC mobile app, verkozen tot de beste banking app van de wereld, en de zeer gebruiksvriendelijke manier om allerhande mobiliteitsdiensten in die app aan te schaffen, leiden tot een dubbel digit groei in mobiliteitstransacties.

“Onze strategie en continue groei van de afgelopen jaren hebben onze positie in de markt versterkt. We beschouwen deze nominatie als een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending