Ook Alphabet sluit zich aan bij het Olympus mobiliteitsplatform

Olympus Alphabet

Leasemaatschappij Alphabet Belgium is de zoveelste in het rijtje dat aansluiting vindt bij het Olympus mobiliteitsplatform. De samenwerking kadert volgens Alphabet in een bredere visie om zich te blijven profileren als innovatieve mobiliteitsprovider. 

Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing Alphabet België, licht verder toe: “Alphabet stimuleert al langere tijd haar klanten en eindgebruikers om na te denken in mobiliteitsoplossingen die verder reiken dan de bedrijfswagen. Via AlphaFlex kunnen verschillende mobilteitsvormen, zoals wagen, fiets, openbaar vervoer,… gecombineerd worden. De toevoeging van het digitale Olympus platform verruimt de mogelijkheden voor de eindgebruikers.”

Zo levert de digitale oplossing van het mobiliteitsplatform Olympus niet alleen tickets voor openbaar vervoer en toegang tot gedeeld vervoer in één app op één factuur, maar verbindt het ook alle mobiliteitspartners in een real-time dynamisch netwerk.

Ook de redactie van FLEET.be testte enige tijd de applicatie uit. Onze ervaringen kan u de volgende twee maandagen volgen op onze website!

#Business Driver #Mobiliteit
Trending