Sinds 26 mei bent u definitief afgesneden van de actualiteit van uw sector…

…tenzij u dit formulier invult. Bij FLEET.be houden we er van u te informeren. Actualiteit, tendenzen, nieuwe producten, expertise… onze journalisten brengen u dagelijks de actualiteit van de automobiel- en fleetsector.

Het is tevens duidelijk dat u onze benadering weet te waarderen. Onze wekelijkse nieuwsbrief, een echte samenvatting van de actualiteit in de sector, werd sinds het begin van het jaar niet minder dan 25.000 keer geconsulteerd. Het zou spijtig zijn mocht u daar niet verder kunnen van genieten.

Naar aanleiding van de Europese reglementering op de bescherming van persoonsgegevens hebben wij uw uitdrukkelijke toestemming nodig om u te kunnen blijven informeren. FLEET.be wil meegaan met deze positieve evolutie voor uw persoonlijke gegevens.

Wij hebben dus een formulier voorbereid. Het volstaat het formulier in te vullen om onze informatie verder te ontvangen en week na week de actualiteit van uw activiteitensector te kunnen volgen. U kunt tevens gebruik maken van de gelegenheid om aan te geven welke tijdschriften u zou willen ontvangen en in welke evenementen u geïnteresseerd bent.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog 30 seconden tijd
om geïnformeerd te blijven >

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!