Opel Belgium en The New Motion stellen “love to load”-pakket voor

De Opel Ampera breekt met alle bekende concepten. Het is het allereerste E-REV-voertuig (Extended Range Electric Vehicle), dat perfect inzetbaar is in het dagelijkse leven. De Ampera is een dynamische, ruime vijfdeurs elektrische auto met een uitgebreide actieradius van 500 kilometer, waarbij met de batterij alleen een afstand van 40 tot 80 kilometer kan worden afgelegd, volledig emissievrij.

lovetoloadIn de uitgebreide autonomiemodus, die geactiveerd wordt telkens de batterij haar minimumlading heeft bereikt, wordt het vermogen naadloos naar de elektrische aandrijving omgezet vanuit een generator aangedreven door een benzinemotor van 1,4-liter met 63 kW/86 pk.

Wie met een Ampera rijdt, wil natuurlijk altijd en overal zorgeloos kunnen laden. Daarom heeft Opel Belgium in samenwerking met The New Motion – specialist in intelligente laadinfrastructuur voor elektrische wagens – een 360° dienstverlening uitgewerkt: voortaan heeft elke nieuwe Ampera-eigenaar in België en Luxemburg recht op een gratis “Home Safety Check” én een gratis “love to load”-pas, waarmee hij of zij zijn Ampera nog efficiënter kan laden.

Tijdens de “Home Safety Check” gaat The New Motion na in welke mate het elektriciteits-netwerk van de klant thuis geschikt is voor het laden van zijn Ampera. Deze controle kan in veel gevallen telefonisch gebeuren, maar indien nodig wordt een gratis huisbezoek ingepland.

Verder krijgt elke Ampera-klant vrijblijvende informatie over publiek laden en subsidies, het plaatsen van laadinfrastructuur voor thuis en een interessant aanbod van Groene stroom. Met dit exclusief dienstenpakket wil Opel Belgium tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van de veeleisende pioniers die de huidige Ampera-rijders zijn.

Daarenboven biedt Opel Belgium, samen met The New Motion, nu ook het erg aantrekkelijke “love to load”-pakket aan, geldig bij aankoop van een Ampera uit stock (MJ 12). Heel concreet ziet het pakket er uit als volgt: één gratis lolo smart laadpaal voor thuis, inclusief basisinstallatie en certificatie tot € 360 excl. BTW, plus één lolo smart laadpaal op kantoor met betaling voor gebruik, inclusief installatie en certificatie tot € 500 excl. BTW.

Eenvoudig en snel “tanken” wordt op die manier makkelijker dan ooit tevoren.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending