Opel : Guy Van Gaever neemt een vernieuwde B2B-afdeling in handen

Guy Van Gaever

Opel Belgium krijgt een nieuwe Sales & Marketing structuur. Deze zal gebouwd zijn rond drie belangrijke pijlers, meer bepaald de departementen Sales, B2B en Marketing. De verantwoordelijke van elk van deze afdelingen rapporteert direct aan Sarah Timmermans, Managing Director Opel Belgium.

Sam Vilain, Sales Director, krijgt uitgebreide bevoegdheden op het vlak van de professionalisering van de distributie en meer in het bijzonder de conversie ratio van de verkopen aan het netwerk evenals de opvolging van de verkoopscampagnes en de leads die zij opleveren.

Guy Van Gaever start bij Opel Belgium en komt aan het hoofd van het vernieuwde B2B departement. Dit departement zal zich concentreren op drie domeinen, de Fleet, de Remarketing en de Commerciële Voertuigen. Guy Van Gaever is geen onbekende in de fleetwereld. Hij zit in de autosector sinds 1996. Hij was Sales Manager bij Alfa Romeo, Fleet & Used Cars Manager van de Fiat Group en ook Corporate Sales Director voor Nissan. Voordat hij zijn overstap maakte, was Van Gaever Managing Director bij Koopman Automotive Solutions BV.

Bert Vangramberen, behoudt zijn eerdere verantwoordelijkheden aan het hoofd van de Marketing afdeling en zal zich verder toespitsen op de intensivering van de digitalisering.

Door de introductie van deze nieuwe structuur met de hergroepering van de Sales en Marketing activiteiten wil Opel Belgium nog beter tegemoet komen aan de verwachtingen van het distributienetwerk en zijn klanten.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!