Opel Willems Mons legt de eerste steen van zijn nieuwe vestiging in Cuesmes

We vertelden het al vorig jaar: na 66 jaar in het centrum van Bergen staat Opel Willems Mons op het punt om haar intrek te nemen op de automobiele zone in Cuesmes, bij Bergen. Afgelopen woensdag legde de concessiehouder de eerste steen van zijn nieuwe interactieve centrum. Op het menu: een groene, intelligente garage die werkgelegenheid creëert (minimum 10 plaatsen in vijf jaar).

De nieuwe vestiging

Op het nieuwe, 1,8 hectare grote terrein op de Rue de la Poire d’Or staat een site die een showroom van 735 m² herbergt, evenals een werkplaats van 753 m², een receptie van 100 m², een magazijn van 270 m², een mezzanine van 469 m² en een carrosserieafdeling van 700 m².

Opel Willems Mons wil het principe van een one-stop-shop verwezenlijken en stelt alle diensten van een automobielconcessie voor, van verkoop over mechanische reparaties tot carrosserie.

De nieuwe vestiging zorgt voor een betere bereikbaarheid, buiten het centrum van de stad waar het vaak aanschuiven is, en heeft een parking met 220 plaatsen. Alles werd in werking gesteld om het onthaal van de klant, de zorg om zijn voertuig en het comfort van het personeel te optimaliseren.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!