Carrosserie Karreveld doet mee aan Open Bedrijvendag

carrosserie karreveld_OBD-w800-h600

Op de 20ste editie van de Open Bedrijvendag worden de carrosseriebedrijven in de kijker geplaatst. Een bijzonder interessante sector, als je weet dat er elk jaar 500.000 wagens in België hersteld worden. Eén van de grote spelers, Carrosserie Karreveld opent ook zijn deuren.

Al 43 jaar lang ontwikkelt dit familiebedrijf de meest geavanceerde technieken, waardoor het elk jaar 8.000 auto’s kan herstellen. Achter elkaar geplaatst, zouden al deze voertuigen samen een file van 40 kilometer vormen. De Open Bedrijvendag vormt de gelegenheid bij uitstek om de site te ontdekken, waar alle activiteiten van de groep in Machelen samengebracht zullen worden.

De deuren staan open op 6 oktober, van 10u00 tot 17u00.  Wie langskomt, kan kennis maken met een werkplaats van 4.000 m² waar tal van  activiteiten, zoals demontage, plaatwerk, spuitwerk en afwerking zullen gedemonstreerd worden. Bovendien zal er ook een demonstratie gegeven worden van een nieuwe goedkope uitdeuktechniek die oog heeft voor het milieu.

 

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending