Ottevaere investeert in vernieuwing concessie

OttevaereHet familiebedrijf Ottevaere  in Boortmeerbeek-Hever bestaat sinds 1958 en vandaag staan Stephane en Dirk Ottevaere aan het hoofd van deze dynamische BMW- en MINI-concessie. Omwille van de sterke groei en om de capaciteit uit te breiden, is Ottevaere momenteel bezig met belangrijke renovaties. Zo komt er extra parkeergelegenheid, waardoor het totaal op 150 plaatsen komt. De beschikbare oppervlakte van de showroom wordt verdubbeld, waardoor er plaats zal zijn voor 24 demowagens van BMW en 10 van MINI. Professionele klanten kunnen rustig werken in de business lounge terwijl er aan hun voertuig gewerkt wordt. En er zal ook een drive-in receptie zijn voor service aan de wagen zonder afspraak.

Ook in het atelier wordt fors geïnvesteerd: van 8 naar 15 werkbruggen. Tevens is er een eigen koetswerkafdeling, omdat volgens Ottevaere een eigen hersteldienst sneller en efficiënter werkt. Last but not least is er ook een bandenhotel voor de opslag van zomer- en winterbanden.

De werken gingen van start in januari van dit jaar en gebeuren in twee etappes. Eind augustus zou de nieuwe aanbouw klaar moeten zijn en in de tweede jaarhelft wordt het bestaande gebouw  gemoderniseerd. De opening is voorzien in januari 2017.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!