Paul Tomanek aan het hoofd van Honda Benelux

F95 FLEET update - TomanekPaul Tomanek, huidig General Manager van Honda Motor Belgian Branch, is onlangs aangesteld als President binnen Honda Motor Europe. Tomanek komt aan het hoofd te staan van de nieuwe Benelux-structuur van Honda in Europa. Deze structuur wordt aangestuurd vanuit België, maar behoudt zijn aanwezigheid in Nederland, waar in Amstelveen (nabij Amsterdam) nieuwe kantoren in gebruik worden genomen.

De maand april staat ook in het teken van andere veranderingen in het organigram van Honda Motor Europe. Toshiaki Mikoshiba wordt Managing Operating Officer van Honda Motor Co., Ltd., C.O.O. voor de regionale activiteiten (Europese regio) en President van Honda Motor Europe Ltd. Hij vervangt Manabu Nishimae, die na zijn mandaat van drie jaar nieuwe verantwoordelijkheden zal opnemen in Japan in zijn hoedanigheid van Managing Operating Officer van Honda Motor Co., Ltd.
Deze wijzigingen kaderen binnen de nakende uitbreiding van Honda’s Motorfiets- en Power Equipment-gamma en de lancering in Europa van vier nieuwe personenwagenmodellen in 2015.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto