Paul Verkinderen is nieuwe Sales Director Fixico BeLux

Fixico, een online platform voor carrosserieherstellingen, breidt verder uit binnen de Belgische verhuur-, wagenpark- en verzekeringsbranche en trekt daarom Paul Verkinderen als Sales Director BeLux aan.

Digitalisering autoschadeherstelbranche

De Nederlandse startup wil de autoschadeherstelbranche digitaliseren en is sinds 2018 ook actief op de Belgische markt. In Juni haalde het bedrijf €7 miljoen op bij Silicon Valley investeerder Autotech Ventures. Fixico levert end-to-end oplossingen voor digitale schadeafhandeling voor autoverhuurbedrijven, fleetowners en verzekeraars. Momenteel werkt Fixico samen met meer dan 2.000 erkende schadeherstelbedrijven. Fixico is actief in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika.

Versnelde groei

Paul Verkinderen heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen de Belgische automotive branche. Vóór zijn positie als Sales Director BeLux bij Fixico bekleedde hij verscheidene leidende posities bij onder andere Chevin Fleet Solutions.

Luca Samori, Chief Commercial Officer bij Fixico: “We hebben in het afgelopen jaar veel in het Fixico platform voor de zakelijke markt geïnvesteerd. Mede hierdoor hebben we vele nieuwe partners in de Belgische verhuur-, fleet en verzekeringsbranche mogen verwelkomen. Met onze recente financieringsronde, is het nu tijd om onze groei verder te versnellen. We zijn verheugd dat we Paul Verkinderen hebben kunnen aantrekken om dit nog meer kracht bij te zetten. Paul brengt veel ervaring mee uit de Belgische markt en we kijken ernaar uit om gezamenlijk onze ambitieuze groeidoelstellingen in België waar te maken.”

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending