Paul Verkinderen nieuwe Sales Director Echoes Benelux

Paul Verkinderen zet zijn carrière verder bij Echoes Benelux. Verkinderen werkte tot voor kort bij Fixico, waar hij verkoopdirecteur Belux was, en kan rekenen op een carrière van 30 jaar in de automobiel.

Echoes is een bedrijf dat actief is in de telematica. De geconnecteerde telematica-oplossing Echoes verzamelt gegevens over uw geconnecteerde voertuigen rechtstreeks bij de automobielfabrikanten. Het doet dat zonder dat een bijkomende box in het voertuig geïnstalleerd hoeft te worden. U ontvangt de gegevens in de vorm van een API (Application Programming Interface) of via webinterfaces. U krijgt daardoor op enkele minuten en zonder één handeling in het voertuig toegang tot alle informatie over uw vloot zoals kilometeraantal, locatiebepaling, foutcodes, verbruik, batterijlading, onderhoud, ongevallen, eco-driving,…

Verkinderen was ook actief bij J&T Autolease en Directlease, werkte voor Chevin Fleet Solutions als Vice-president EMEA (Europe, Middle East, Asia) en werkte bij Belcar en Dragintra. “Echoes is een jong en zeer ambitieus bedrijf, en nog meer een trendsetter in de markt van OEM-data. Gezien de toekomst van connected vehicles en het feit dat data steeds belangrijker wordt, ben ik ervan overtuigd dat Echoes voor mij de juiste keuze is waar mijn netwerk- en automotive ervaring volledig tot zijn recht komt”, aldus Verkinderen in een persbericht dat het bedrijf uitstuurde.

Ook bij Echoes klinken enkel positieve signalen: “De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in het Echoes platform voor de markt van geconnecteerde voertuigen. Hierdoor hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen uit de verhuur-, lease-, dealer- en fleetbranche. Om voorop te blijven lopen in de markt, is het nu tijd om onze groei verder te versnellen. We zijn blij dat we deze branche-expert hebben kunnen aantrekken om dit verder te versterken. Paul brengt een schat aan ervaring en een enorm netwerk mee uit zowel de Nederlandse als Belgische markt. We kijken er naar uit om gezamenlijk de ambitieuze groeidoelstellingen in deze markten te realiseren”, aldus Thomas Mercier, Hoofd Verkoop en Business Development.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending