Peter Mues nieuwe Fleet Manager voor Toyota en Lexus

View More: http://louisdavidphotography.pass.us/ald-automotive

Sinds 1 mei is Peter Mues de nieuwe Fleet Manager voor Toyota en Lexus in België en het Groothertogdom Luxemburg. Voordien werkte Peter bij Car Professional Management, de fleet management afdeling van de ALD Automotive – Axus groep.

“Het is een mooie uitdaging om samen met de hele organisatie, het Business Sales team en het verdelernetwerk Toyota en Lexus nog meer op de kaart te zetten in de professionele markt. Ik ben ervan overtuigd dat hybride voertuigen aan belang gaan winnen in vele bedrijfswagenparken. Het terugdringen van de ecologische footprint is niet langer een ‘nice to have’ maar één van de grootste uitdagingen waar we voorstaan. Onze merken hebben hierin een stevige reputatie en kunnen echt een verschil maken.”

“De markt van lichte bedrijfsvoertuigen is sterk groeiend en minder afhankelijk van de fiscaliteit van het moment. Toyota gaat hier eveneens sterk op inzetten en gaat in de komende maanden een volledig gamma aanbieden. “Ik kijk er naar uit om mee te bouwen aan een organisatie die een solide partner is van bedrijven in het leveren en beheren van hun licht bedrijfswagenpark”.

Peter Mues was de voorbije 2 decennia aan de slag in diverse commerciële Management functies bij ALD Automotive. “Ik stond aan de wieg van ALD Van Lease (toenmalig Axus Van & Hertz Van Lease), en ben fier op een bijna 20 jaar consequente gespecialieerde aanpak in beheer en verhuur op lange termijn van utilitaire voertuigen. Daarnaast heb ik me kunnen inzetten in diverse segmenten van de leasemarkt, zowel multimake als in een captieve omgeving.”.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!