Peter Mues nieuwe Fleet Manager voor Toyota en Lexus

View More: http://louisdavidphotography.pass.us/ald-automotive

Sinds 1 mei is Peter Mues de nieuwe Fleet Manager voor Toyota en Lexus in België en het Groothertogdom Luxemburg. Voordien werkte Peter bij Car Professional Management, de fleet management afdeling van de ALD Automotive – Axus groep.

“Het is een mooie uitdaging om samen met de hele organisatie, het Business Sales team en het verdelernetwerk Toyota en Lexus nog meer op de kaart te zetten in de professionele markt. Ik ben ervan overtuigd dat hybride voertuigen aan belang gaan winnen in vele bedrijfswagenparken. Het terugdringen van de ecologische footprint is niet langer een ‘nice to have’ maar één van de grootste uitdagingen waar we voorstaan. Onze merken hebben hierin een stevige reputatie en kunnen echt een verschil maken.”

“De markt van lichte bedrijfsvoertuigen is sterk groeiend en minder afhankelijk van de fiscaliteit van het moment. Toyota gaat hier eveneens sterk op inzetten en gaat in de komende maanden een volledig gamma aanbieden. “Ik kijk er naar uit om mee te bouwen aan een organisatie die een solide partner is van bedrijven in het leveren en beheren van hun licht bedrijfswagenpark”.

Peter Mues was de voorbije 2 decennia aan de slag in diverse commerciële Management functies bij ALD Automotive. “Ik stond aan de wieg van ALD Van Lease (toenmalig Axus Van & Hertz Van Lease), en ben fier op een bijna 20 jaar consequente gespecialieerde aanpak in beheer en verhuur op lange termijn van utilitaire voertuigen. Daarnaast heb ik me kunnen inzetten in diverse segmenten van de leasemarkt, zowel multimake als in een captieve omgeving.”.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
Car Avenue Ital Waver 1300 Waver
Car Avenue Ital Perwez 1360 Perwez
Car Avenue Ital Nijvel 1400 Nijvel
Car Avenue Ital Waterloo 1410 Waterloo
Toyota Beerens Antwerpen 2030 Antwerpen
Garage Willy Hybrid Test Drive Center 2550 Kontich
Toyota Beerens Aartselaar 2630 Aartselaar
Automotive Mechelen 2800 Mechelen
Garage Van Dijck 2960 Brecht
Gégo Naninne 5100 Namur
Gégo Sombreffe 5140 Sombreffe
CIAC Toyota Gent 9040 St-Amandsberg
Garage Pieters 9190 Stekene
Trending