Peugeot Lavrijsen Herentals overgenomen door Felix Groep

Citroëngarage Felix, met vestigingen in HerentalsMol, Brecht en Kapellen heeft recent de Peugeot-activiteiten van Garage Lavrijsen Herentals overgenomen. Daarmee begint de Felix-Groep aan een expansieperiode, klinkt het.

De nieuwe strategie van PSA, de groep die uit de merken Citroën, Peugeot, DS en Opel bestaat, ligt aan de basis van de overname. “Aan het eind van de rit moet er meer synergie zijn tussen de verschillende dealers, bijvoorbeeld op het vlak van klantervaring en kwaliteitsniveau”, weet Ben Quirijnen, gedelegeerd bestuurder van de Felix Groep. “Felix Groep is een van de concessiehouders die door PSA zijn aangeduid om haar toekomstplannen te realiseren.”

De klanten van de Peugeot-garage zullen volgens de Felix-groep kunnen genieten van de voordelen die bij een grote groep horen. En ook zaakvoerder Ivan Van Gorp en het voltallige team van Lavrijsen Herentals kunnen positief naar de overname kijken, zij blijven immers aan boord.

Verhuis

Eind 2018 zet Felix Groep nog een belangrijke stap. Dan verhuist het filiaal van Felix Herentals naar het veel grotere gebouw van Garage Lavrijsen aan Hemeldonk. Daar komen Citroën en Peugeot onder één dak, in twee aparte showrooms. “Dit maakt dat de klant straks bij een en dezelfde dealer kan rekenen op meer technische expertise en een hogere mate van flexibiliteit.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!