Philippe Bovijn is de nieuwe General Manager bij Axial Belgium

Axial Belgium kondigt de benoeming aan van Philippe Bovijn tot General Manager.  Hij treedt hiermee in de voetstappen van Michel Vergaert die per 1 juli op pensioen gaat.

Na een periode van 16 jaar bij Renault BeLux maakt Philippe nu de overstap naar Axial, waar deze nieuwe uitdaging hem opwacht. Philippe, geen onbekende in de Fleetwereld, heeft intussen al een rijk gevulde carrière in de Automotive-sector opgebouwd, onder meer ook bij LeasePlan, VAB en BMW.

Bij Renault vervulde Philippe diverse functies, waaronder Country Fleet Manager ; met zijn jarenlange ervaring in de sector is Philippe volgens Michel Vergaert zijn ideale opvolger om de toekomstige strategie en ontwikkeling van het Axial netwerk verder in goede banen te leiden. 

Philippe Bovijn: “Vanuit mijn vorige ervaringen heb ik de behoeftes en verwachtingen van fleetowners, in onze snel evoluerende markt, goed kunnen opvolgen.  Ik ben ervan overtuigd dat deze expertise me de basis bezorgt om onze dienstverlening en klantenrelaties van Axial op een professionele manier verder uit te bouwen en te verfijnen. Ik ben op z’n minst gezegd, bijzonder enthousiast om, als generalist in de carrosseriesector, de partnerships van Axial Belgium verder met succes uit te bouwen.”

Axial Belgium cv is de grootste, onafhankelijke groepering van carrosseriebedrijven in heel België.  Het netwerk van 95 leden biedt een professionele dienstverlening voor het herstellen van autoschades naar vlootbeheerders, verzekeraars, makelaars en leasingbedrijven toe.  Axial is een dynamisch bedrijf met 20 jaar expertise en knowhow, waar de klant altijd centraal staat.  Een snel verloop van heel het herstelproces, een uitstekende kwaliteit van het werk en een vlotte administratie zijn sleutelbegrippen binnen Axial. Daarbovenop worden de nieuwste hersteltechnieken en de normen geldig voor hybride en elektrische voertuigen geïntegreerd in de aangeboden schadeherstelactiviteiten.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending