Pierre Lalmand verlaat Febiac en gaat…

Negen jaar lang, sinds 2013, was Pierre Lalmand directeur van het Autosalon. In die periode organiseerde hij 7 fysieke salons, in 2021 werd de editie afgelast vanwege de coronapandemie en dit jaar vond het salon plaats bij de dealers en bovenop de Heizelpaleizen in een rooftop studio, opnieuw vanwege de covidperikelen.

Nu zegt Lalmand Febiac echter vaarwel. De voormalige Events (2008-2009) en Marketing Manager (2010-2012) van D’Ieteren gaat aan de slag als zelfstandig consultant. In een post op LinkedIn vertelt Lalmand zijn volgers dat hij al enkele opdrachtgevers heeft gevonden waar hij de volgende maanden enkele projecten mee op poten zal zetten:

“De auto/motor/bestelwagen sector is in volle r-evolutie… Nieuwe mobiliteiten, co-modaliteit, elektrische/hybride motorisatie, Smart City, duurzaamheid… zijn de nieuwe uitdagingen van vandaag en morgen. Daarom heb ik besloten om mijn professionele tijd te investeren (als een consultant) in deze transformatie, door mijn ervaring & expertise ten dienste te stellen van verschillende bedrijven/groepen die deze nieuwe visie delen”, aldus Lalmand.

Terugblik

Maar Lalmand kijkt ook even terug op zijn carrière als Directeur Autosalon: “Het uitoefenen van deze functie, met een zeer menselijke dimensien, omvatte een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden. Ze gaf me de kans om zeer interessante mensen te ontmoeten en met hen samen te werken, zoals de leden van het Saloncomité, leveranciers en andere partners. Ik maak vandaag van de gelegenheid gebruik om de twee CEO’s met wie ik samenwerkte bij FEBIAC, Luc Bontemps en Andreas Cremer, te bedanken voor hun vertrouwen, maar ook, het trouwe Salonteam dat mij begeleidde gedurende dit kleine decennium! Een bedankje ook aan Jacky Mouligneau & Jean-Paul Renaux, voorzitters van het Salon Comité.”

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending