Polestar gaat in zee met Plugsurfing

Polestar kondigt een samenwerking aan met Plugsurfing in Europa. Op die manier wil het merk het openbare laadgemak van elektrische voertuigen verbeteren voor de eerste Polestar 2-klantenleveringen, die gepland zijn voor de komende maanden. 

Met meer dan 195.000 compatibele oplaadpunten voor elektrische voertuigen in Europa – waaronder 8.822 in België – biedt Plugsurfing een gemakkelijke laadoplossing aan, zowel voor het laden als het betalen aan verschillende openbare laaddiensten.

Naast het gebruiksgemak, is ook het gemak waarmee je kan laden in het buitenland een groot voordeel van het Plugsurfing-partnership. Vaak heb je een buitenlandse bankrekening of een lokaal mobiel telefoonnummer nodig om in het buitenland te kunnen laden, Plugsurfing neemt die eisen volledig weg.

Dankzij de Plugsurfing RFID-plug, die standaard bij elke nieuwe Polestar 2 in Europa wordt geleverd, hoeven eigenaren minder apps te installeren, minder accounts aan te maken en zijn ze verlost van de vele authenticatieprocessen van de verschillende laaddienstleveranciers. Klanten kunnen met een account bij Plugsurfing profiteren van één betalings- en authenticatieoplossing.

Google Maps dat geïntegreerd is in de Polestar 2, via het Android-infotainmentsysteem, is geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. Om Polestar-rijders extra gebruiksgemak te bieden, worden ze bij ontvangst van hun Polestar 2 geïnformeerd over de laadinfrastructuur en specifiek hoe de Plugsurfing-oplossing te gebruiken.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto
Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be of bel 0472 / 80 26 25)

Polestar Brussels 1000 Brussels