Poppy lanceert elektrische deelscooters

Poppy, de Antwerpse start-up die in januari 350 milieuvriendelijke deelwagens lanceerde in Antwerpen, vult haar aanbod nu aan met 25 elektrische deelscooters. Indien dit testproject succesvol blijkt, zullen er nog volgen.

“Dit is een eerste stap naar het uitbouwen van Poppy als multimodale mobiliteitsaanbieder”, klinkt het bij de start-up. Vanaf zaterdag 25 augustus zullen gebruikers de eerste 25 deelscooters kunnen terugvinden in het Antwerpse straatbeeld én in de Poppy-applicatie. Het principe is volledig hetzelfde als dat van de Poppy-deelwagens: de elektrische scooters werken eveneens volgens het free-floating principe. De deelscooters hebben hierdoor geen vaste standplaats en je kan ze steeds gratis in de Poppy-homezone parkeren.

Multimodaal

Alexander Van Laer, CEO van Poppy, toont zich alvast tevreden met deze stap. “Met dit pilootproject testen we of we onze klanten kunnen voorzien van andere milieuvriendelijke vervoersmiddelen. We merken reeds dat onze community van gebruikers zeer multimodaal is:  ze gebruiken én deelwagens én deelfietsen én het openbaar vervoer. Deelscooters zijn hier een mooie aanvulling. Poppy is een van de eerste Europese spelers zijn die zowel elektrische deelwagens én -deelscooters aanbieden.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!