Porsche Centre Brussels verwelkomt David Favest als nieuwe General Manager

Na bijna 3 jaar aan het hoofd te hebben gestaan van luxemerken als Bentley Brussels, Lamborghini Brussels, Bugatti Brussels en de laatste overname van D’Ieteren Rimac Brussels, heeft David Favest ook de algemene leiding overgenomen van Porsche Centre Brussels. Deze luxemerken zijn nu gegroepeerd in een centrale entiteit, PC Brussels NV genaamd.


David Favest – “Als Porsche-liefhebber sinds 10 jaar is het een uitdaging die ik met veel plezier heb aangenomen, want als je zoals ik een passie voor auto’s hebt, is het overnemen van een Porsche Centre in dit jubileumjaar een droom! De toekomst van het merk Porsche is veelbelovend en ik weet dat ik een team bij me heb dat erop zit te wachten om deze race aan te gaan! Ik houd ook de verantwoordelijkheid voor de andere merken in het hart van de hoofdstad van Europa omdat ik weet dat ik kan rekenen op het professionalisme van Emmanuel Langue, Sales Manager voor Porsche, Serge Dengis, Brand Manager voor Bentley en Lamborghini, en Bernard Van Bellingen Brand Manager voor Bugatti en Rimac. Voor de dienst na verkoop zullen Filip Monsieurs, met de steun van Johan Van Den Broeck bij Porsche en Jean-Yves Villers bij Porsche Classics, verantwoordelijk zijn voor alle luxemerken.”

Deze verandering maakt deel uit van de strategie van D’Ieteren Luxury Performance, die op 13 januari 2023 tijdens het 100ste Autosalon van Brussel werd voorgesteld.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine