Porsche Centre Limburg opent in 2015 zijn deuren

Porsche GeelPorsche-rijders en toekomstige klanten uit het noordoosten van het land kunnen vanaf 2015 terecht op een gloednieuwe locatie. Om het Porsche-cliënteel uit Noordoost-België beter te bedienen en zijn groeiambities waar te maken, steekt Porsche Centre Geel in het voorjaar van 2015 de Limburgse provinciegrens over naar een gloednieuwe locatie langsheen de E313 in Beringen. Die verhuis gaat dan ook gepaard met een naamswijziging: de jongste Porsche-concessie van het land zal onder de naam “Porsche Centre Limburg” door het leven gaan.

De Porsche-verkoop zit in een stijgende trend, iets waar de gestage gamma-uitbreiding – met in het bijzonder de Macan – natuurlijk niet vreemd aan is. “De Porsche-familie blijft uitbreiden, zowel wat klanten als wat modellen betreft,” verklaarde Jean Heinen, Directeur Porsche Import. “De verhuis van Porsche Centre Geel naar een gloednieuwe, veel grotere site in Beringen is een strategische keuze waarmee we ons Limburgs cliënteel van vandaag en morgen tegemoetkomen en de dienstverlening afstemmen op de noden van de 21e eeuw”.

De keuze voor Beringen lag voor de hand: het 7.500 m² grote terrein van Porsche Centre Limburg geniet van een bijzonder gunstige locatie langs de snelweg Antwerpen-Hasselt op een boogscheut van het verkeersknooppunt van Lummen, waar de voorgenoemde E313 kruist met de as Leuven-Genk (E314). Daarmee verschuift het zwaartepunt van het Porsche Centre naar het hart van de Kempen.

In totaal 6,1 miljoen euro wordt geïnvesteerd in een state-of-the-art infrastructuur van 2.800 m², waarvan 1.000 m² wordt ingepalmd door de showroom alleen. Dat is een verdrievoudiging ten opzichte van de huidige situatie. De werkplaats bestrijkt op zijn beurt zo’n 1.500 m² en gaat van 8 naar 12 bruggen, om zo de capaciteit met 50% te verhogen. De 15 personeelsleden van PCG krijgen er op termijn 8 collega’s bij, vooral dan aan aftersaleszijde. Porsche Centre Limburg opent in het voorjaar van 2015 de deuren.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending