Praktijktest Olympus Mobility (deel 2): “Olympus is een mobiliteitsplatform waarop alles mogelijk is.”

De ervaring van onze collega komen volgens Geert Markey, CEO van mobiliteitsclub VAB (dat aandeelhouder is van Olympus Mobility), overeen met de resultaten van een onderzoek dat ze lieten uitvoeren door marktonderzoeksbureau Ipsos. De voornaamste conclusie hiervan was dat Olympus een handige mobility wallet is met een groeimarge op het vlak van aangeboden diensten.

Aan dat laatste wordt naarstig gewerkt. “De kantoorbus en de parkeerdienst 4411 zullen binnenkort in het aanbod van Olympus worden opgenome”, klinkt het bij de CEO. Het platform kan echter ook ad hoc uitgebreid worden. “De partners die Olympus onder de arm nemen, zijn namelijk vrij om zelf nieuwe partners aan te reiken die specifiek voor hun klanten kunnen opgenomen worden. Zo kan leasemaatschappij X aan haar klanten een carsharingsdienst Y bieden zonder dat andere Olympus-gebruikers dit te zien krijgen.”

Deze customization van het platform kan ook de gamification waarover Victor Steemans het had, omvatten. “Zo was KBC Verzekeringen vragende partij om een tool te integreren waarin het aantal kilometers berekend werd dat de wagen vermeden werd. Dat aantal zal omgezet worden in een bedrag dat geschonken zal worden aan Music for Life”, besluit Geert Markey.

#Mobiliteit
Trending