Profile haalt grote nieuwe klanten binnen

De ‘ontzorgingsstrategie’ die Profile in 2017 in het leven riep, waarbij klanten voor het totale onderhoud van hun wagenpark terechtkunnen in diverse Profile-vestigingen verspreid over het land, werpt zijn vruchten af. Want ondanks deze bijzondere en uitdagende coronatijden, slaagt Profile erin om verschillende nieuwe onderhouds- en bandencontracten te (her)bevestigen.

One-stop-shop

Profile evolueert steeds meer naar een one-stop-shop voor autorijdend België. Zo kan de traditionele bandenservice gecombineerd worden met onderhoud en zelfs glasservice.

Maarten Lambregts, Sales Manager bij Profile Belux: “Ons merkonafhankelijk en alles-onder-één-dak-beleid slaat aan, zo stellen we vast. Niet alleen bij bestaande klanten, maar we trekken er ook heel wat nieuwe grote opdrachten mee aan. Zelfs in deze moeilijke marktomstandigheden. We zullen dus blijven inzetten op de succesformule waarbij autobestuurders in heel België kunnen rekenen op kwaliteitsvol onderhoud van de auto, inclusief de banden, ongeacht het automerk.”

Enkele nieuwe langdurige samenwerkingen met Profile die recent werden bekrachtigd:

  • Bpost: bandencontract, met 50% van het volume voor Car & Van. In januari heeft Profile reeds een bandencontract binnengehaald voor 100% volume voor Truck;
  • KBC: nieuwe gecentraliseerde samenwerking voor nationaal bandencontract;
  • Justlease: nationaal onderhoudscontract vanaf 1 mei;
  • Hitachi (voorheen Mobilease): verlenging van bandencontract met aanzienlijke stijging in volume;
  • Smet Group: in samenwerking met Hankook, operationele overeenkomst voor Truck.

Om een optimale nationale dienstverlening te blijven garanderen, is Profile het aantal vestigingen in Wallonië fors aan het uitbreiden. Er wordt volop gezocht naar Franstalige franchisenemers en gedreven professionals. Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen via maarten.lambregts@profile.be.

#Auto #Services

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending