Profile rolt multimerkenstrategie verder uit

In september kondigde bandenspecialist Profile aan dat het volop wil inzetten op multimerkenonderhoud. En die strategie begint steeds meer vorm te krijgen …

Met de stap naar multimerkenonderhoud wil Profile zich als bandenspecialist ook profileren als volwaardig en goedkoper alternatief voor de klassieke merkgarage, maar dan aangevuld met een aantal voordelen. Profile werkt met dezelfde normen en kwaliteitsonderdelen als de officiële dealers, met behoud van de constructeursgarantie, maar is naar eigen zeggen gemiddeld 15 à 20% goedkoper. Daarbij biedt Profile ook een pick-up en delivery service of vervangwagen aan en bij wie dat wil wordt de wagen zowel vanbinnen als vanbuiten gereinigd.

Het nieuwe concept van de bandenspecialist werd al uitgerold in twee vestigingen: Profile Car & Tyreservice Redant in Vorst en Profile Car & Tyreservice Claes in Herselt. En daar komen er binnenkort twee bij met Profile Car & Tyreservice Hendrickx in Mechelen en Profile Car & Tyreservice De Smedt in Dendermonde. De bedoeling is dat tegen 2020 zowat 150 vestigingen overgestapt zijn naar de formule van universeel auto-onderhoud.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!