Profile Tyrecenter en Passion Pneu schrappen Carmasters als merk

pneusDe ketens Profile Tyrecenter en Passion Pneu vormen sinds 2003 samen een landelijk netwerk van onafhankelijke bandenspecialisten onder de naam Carmasters.

In het kader van een verdere uniformiteit en standaardisatie van dit netwerk, hebben beide ketens nu beslist om de focus in hun communicatie volledig te richten op de beide merknamen Profile Tyrecenter en Passion Pneu. Daarmee verdwijnt Carmasters als merk.

“Om een eenduidige en consistente vorm van communicatie te kunnen garanderen, is het belangrijk om doorheen al onze verschillende uitingen steeds op dezelfde manier te communiceren, zowel naar de particuliere als naar de zakelijke eindklanten, maar ook naar onze zakelijke partners. Daarom zullen we voortaan enkel nog communiceren onder de merknamen Profile Tyrecenter en Passion Pneu. Dat ligt meteen in lijn met de verschillende uitingen die onze klanten herkennen in het straatbeeld en in onze bandencentrales zelf. Zo versterken we beide merken.”, aldus algemeen directeur Jean-Louis Weemaes.
Profile Tyrecenter en Passion Pneu Profile Tyrecenter en Passion Pneu vormen samen een netwerk van 100 onafhankelijke bandenspecialisten. Het netwerk verzorgt de banden- en velgenservice voor alle grote leasemaatschappijen en nationale vloten in België.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!