PwC kiest voor Carmasters als erkende bandenpartner

ATTVUO02-optimizedPwC vertrouwt voortaan op Carmasters om de bandenservice van alle PwC-voertuigen te verzorgen. Het landelijke netwerk van bandenspecialisten Profile Tyrecenter en Passion Pneu zal alle nieuwe PwCvoertuigen overigens uitrusten met all-seasonbanden. Dat is meteen het eerste grote project rond 4- seizoenenbanden sinds Michelin in het voorjaar de Cross Climate voorstelde.
De keuze van PwC en Carmasters voor de Michelin Cross Climate is eenvoudig: gebruiksgemak en maximale veiligheid. Bestuurders verliezen enerzijds geen tijd meer met twee keer per jaar bandenwissels in te plannen van zomer- naar winterbanden en omgekeerd. Anderzijds rijden ze veilig de baan op bij alle weersomstandigheden in ieder seizoen. PwC hecht dan ook erg veel belang aan de veiligheid van haar bestuurders. Bovendien zijn deze all-seasonbanden uitgerust met het 3 Peak Mountain Snow Flake (3PMSF) symbool. Het 3PMSF-symbool toont aan dat voertuigen met deze banden ook mogen rijden in landen waar winterbanden verplicht zijn.
Om nog meer gebruiksgemak te garanderen, worden de banden van alle voertuigen bij levering af fabriek meteen omgewisseld van zomerbanden naar 4-seizoenenbanden. Al deze montages gebeuren door de mobiele service van Carmasters, waarmee er op locatie kwaliteitsvolle bandenwissels kunnen worden uitgevoerd, gelijkwaardig aan een montage in een servicepunt.

Bekijk hier hoe de mobiele service van Carmasters werkt.

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending