Q8 en Tango electric gaan samenwerken met EVBox Group voor laadoplossingen bedrijven

Geert de Mil, E-mobility Manager bij Q8, (links) en Daniël Geerts, Regional Director Benelux bij EVBox, (rechts) ondertekenen het contract tussen Q8 en EVBox Group.

Q8 zet met dochterondernemingen Q8 en Tango electric in op laadoplossingen voor bedrijven en hun werknemers. In samenwerking met EVBox Group, leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, wil het bedrijf zijn B2B-ambities waarmaken door EVBox-laadstations te installeren en exploiteren, zowel op kantoor als bij werknemers thuis.

Q8 en EVBox willen de overgang naar elektrisch rijden voor ondernemingen met een bedrijfswagenpark zo soepel mogelijk laten verlopen met de introductie van een nieuw, elektrisch totaalaanbod. Alles, van installatie tot service achteraf, wordt hierbij door Q8 verzorgd. Naast het leveren van de laadstations, ondersteunen de experts van EVBox Q8 om het aanbod en netwerk van Q8 en Tango Electric voor bedrijven verder uit te breiden.

De bijhorende Q8- en Tango electric-laadpas geeft bovendien toegang tot 98% van alle laadstations in de Benelux. Dit is een grote stap in de transformatie van Q8 naar een duurzame mobiliteitsspeler.

Via dit aanbod kunnen werknemers hun elektrische bedrijfswagen zowel op kantoor met het EVBox BusinessLine-laadstation als thuis met de EVBox Elvi laden. Daarnaast kunnen ze met behulp van de Q8- en Tango electric-laadpas gebruikmaken van het publieke netwerk van ruim 92.000 laadpunten in de Benelux, waaronder ook EVBox-laadpunten.

#Auto #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending