Renault Belux herschikt zijn fleetstructuur

Renault België Luxemburg heeft sinds november de structuur van zijn fleetcel gereorganiseerd. Het organigram ziet er nu als volgt uit …

Philippe Bovijn, tot voor kort Country Fleet Manager, is benoemd tot Remarketing & Short Term Rental Manager. In deze nieuw gecreëerde functie is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten rond korte termijn verhuur en tweedehandsvoertuigen. Hij zal ook het dealernetwerk bijstaan in de uitbouw van de activiteiten rond tweedehandsvoertuigen onder het label “Renault Selection”.

Peter Bykans neemt voor een deel de fakkel over van Philippe Bovijn als Corporate Sales Manager. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen fleet marketing, fleet sales, lange termijn verhuurmaatschappijen en speciale markten.

Marc Fumagalli zal dan weer verantwoordelijk zijn voor de contacten met de lange termijn leasemaatschappijen en fleet marketing. In zijn functie van Leasing & Marketing Manager zal de FLEET Manager of the Year 2019 rapporteren aan Peter Bykans

Daarnaast is Ingrid Lockley benoemd tot LCV Manager voor Renault Belux. Zij vervangt in deze functie Etienne Rondeau, die het bedrijf heeft verlaten om naar GEFCO te gaan.

Philippe Bovijn, Peter Bykans en Ingrid Lockley rapporteren aan Olivier Jean, Country Operations Director Belux.

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Patrick Quatennens (patrick.quatennens@effectivemedia.be / 0478 22 23 33), of Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be / 0472 80 26 25)

Valckenier Kobbegem 1730 Asse
Valckenier Londerzeel 1840 Londerzeel
Valckenier Zaventem 1930 Zaventem
Autopartners Aartselaar 2630 Aartselaar
Autopartners Mechelen 2800 Mechelen
Autopartners Bornem 2880 Bornem
Devos-Capoen Kuurne 8520 Kuurne
Devos-Capoen Roeselare 8800 Roeselare
Devos-Capoen Menen 8930 Menen
Autopartners Temse 9140 Temse
Valckenier Aalst 9300 Aalst
Valckenier Ninove 9400 Aalst
FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending