Rijschool Sanderus kiest voor Mazda

Sanderus
vlnr: Guy Schelkens (Garage Schelkens), Jo Engelen (Rijschool Sanderus) en Gert Hendrickx (Mazda).

Met 20 vestigingen in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant is Sanderus de tweede grootste rijschool van Vlaanderen. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Mechelen en beschikt over een vloot van 80 voertuigen, zowel auto’s als moto’s.

Sanderus was lang “gehuwd” met een ander merk  maar kiest nu voor Mazda. Er werd een offerte uitgeschreven waar 7 merken op intekenden en die voertuigen werden een week lang getest door 15 instructeurs van Sanderus. De Mazda 2 stak er qua prijs/kwaliteit duidelijk bovenuit. Opvallend is dat men niet kiest voor diesels maar wel voor de 1.5 benzinemotor met SkyActiv-technologie, soepel bij lage toeren en zeer gunstig qua verbruik.

Uiteindelijk werden er 34 voertuigen besteld via Garage Schelkens in Wommelgem. Die zowel met hun locatie als service een groot aandeel hadden in het binnenhalen van de bestelling. Voor invoerder en Garage Schelkens betekent de deal een ideaal uitstalraam om potentiële klanten die nog op zoek zijn naar een eerste wagen naar Mazda-garage te lokken.

De symbolische overhandiging gebeurde gisteren op de stand van Mazda op het Autosalon.

In FLEET van maart brengen we u het volledige verhaal van deze deal.