Roberto Fonseca is nieuwe algemeen directeur Arval België

Na acht jaar aan het hoofd te hebben gestaan van Arval België, werd Stéphane Verwilghen op 1 januari 2013 benoemd tot Regiodirecteur voor de filialen van Arval gevestigd in België, Luxemburg, Marokko, Oostenrijk, Portugal en Zwitserland. Hij zal er een strategie op poten zetten om de producten en diensten te uniformiseren en de kwaliteit van het deskundig advies en van de diensten nog verder te verbeteren.

De huidige Algemeen Directeur van Arval Griekenland, Roberto Fonseca, werd aangesteld om hem op te volgen als Algemeen Directeur, met als streefdoel het bedrijf verder te ontwikkelen op de Belgische markt.
Stéphane Verwilghen, 48 jaar en afgestudeerd aan de Solvay Brussels School of Economics and Management, heeft 14 jaar ervaring in de leasingsector waarvan 8 aan het hoofd van Arval België. Hij droeg bij tot de belangrijke ontwikkeling van de vloot van Arval België, die groeide van 17.000 voertuigen in 2004 tot 32.500 in 2012. Arval België is vandaag de 5de speler op de Belgische markt. Haar groei ligt sinds 3 jaar beduidend hoger dan die van de markt.

Roberto Fonseca, 53 jaar met een diploma Business Administration aan de Université Paris X, heeft als doel de ontwikkeling van het Belgische filiaal verder te zetten in lijn met de ambities van de Groep. Na meer dan 10 jaar ervaring in de sector, werd Roberto Fonseca in 2005 benoemd tot Algemeen Directeur van Arval Brazilië, waar hij met succes de uitdaging aanging om het Braziliaanse filiaal van een starterspositie naar een leidinggevende marktpositie te laten evolueren. In 2011 werd hij Algemeen Directeur van het Griekse filiaal van Arval, waardoor deze uitgroeide tot een toonaangevende dienstverlener in haar markt.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending