Roeland Vriens verlaat Opel Belgium

“Tot onze grote spijt heeft Roeland Vriens beslist, om na meer dan 10 jaar van trouwe dienst, Opel Belgium te verlaten. Roeland heeft besloten om zijn carrière een nieuwe wending te geven buiten Opel Belgium. Wij danken Roeland voor zijn jarenlange inspanningen voor Opel Belgium en wensen hem al het beste toe met zijn nieuwe uitdagingen.”

Dit liet Sarah Timmermans, Managing Director van Opel Belgium, ons weten via een persbericht dat ook gestuurd werd naar de klanten en fleet partners van het merk.

Opel is al op zoek naar een  vervanger. Op dit ogenblik weten we nog niet welke nieuwe uitdaging Roeland Vriens zal aangaan.

Roeland Vriens werkte sinds 2006 voor Opel Belgium. Hij begon zijn carrière als Fleet Advisor voor het Renault-netwerk. Bij Opel was hij opeenvolgend Account Manager Fleet & Lease, Business Development Manager en Manager Fleet & Remarketing Used Vehicles. In deze laatste functie werd hij verkozen tot FLEET Manager of the Year 2016.

Vanzelfsprekend delen we u de naam van zijn vervanger mee van zodra hij of zij bekend is en houden we u ook op de hoogte van zijn nieuwe job.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!