RR Mobility maakt nieuwe prijzen bekend van elektrische Govecs-bezorgscooter

eeba6855-4bc5-42a8-841a-cdddb01c3aa9Voor het bezorgen van goederen, pakketten, levensmiddelen of het vervoer van gereedschap door medewerkers van onderhoudsdiensten is de scooter in stedelijke gebieden het meest praktische en handigste vervoermiddel. En nog het snelste ook en zonder parkeerproblemen. GOVECS,de toonaangevende Duitse fabrikant van innovatieve elektrische scooters, voegt aan die voordelen nog een extra, duurzame dimensie toe met de elektrische bezorgscooter, die in verschillende varianten leverbaar is en geen CO2-uitstoot heeft. De GOVECS GO! T-series is in diverse motorvarianten leverbaar, en ook met verschillende opbouwmogelijkheden voor de transportbak.

Stil, schoon en snel bezorgen is kinderspel met de elektrische GOVECS GO! T-series transportscooter. In de 45 km-uitvoering bedraagt de maximale actieradius maar liefst 100 kilometer op één lading en dat rijbereik kan zelfs nog verder worden vergroot wanneer bij langere stops, bijvoorbeeld tijdens een pauze, de elektrische scooter tussentijds wordt bijgeladen via de ingebouwde laderen het vaste 220V stroomnet.Al binnen twee uur is daarbij 85% van de laadcapaciteit van het batterijpakket bereikt.

Toepassingen

De GO! T-series kenmerkt zich door de flexibiliteit van de vrachtbox die achter op de elektrische scooter kan worden gemonteerd. Naast de optionele uitvoeringen van 50 en 170 liter kan een box op basis van individuele wensen worden aangepast, of kan er zelfs een bestaande vrachtbox op worden gemonteerd dankzij het flexibele bevestigingssysteem. Toepassingen variëren van scanscooter voor parkeerbeheer tot pizzabezorging. Een laag zwaartepunt zorgt ook bij een volle belading tot maximaal 175 kilo voor een veilige, zekere rijervaring en een uitstekende handelbaarheid.

GOVECS GO! T-series

Elektrische scooters lenen zich uitstekend voor professioneel gebruik. Afhankelijk van die toepassingen kunnen bedrijven met de GOVECS GO! T-series een voorkeur uitspreken voor alle batterij- en prestatieniveaus. Het T-series programma bestaat uit de GO! T1.2, GO! T2.4 en GO! T3.4, met een topsnelheid oplopend tot 80 km/u. Kwalitatief hoogwaardige materialen en een ingenieus batterijsysteem staan garant voor een lange levensduur, geringe onderhoudskosten en een energiezuinig gebruik. Door al deze eigenschappen is de GO! T2.4 in 2012 dan ook door twaalf toonaangevende Europese motorjournalisten verkozen tot de beste elektrische scooter.

Robert van de Nadort, directeur van de Nederlandse GOVECS-importeur RR Mobility. “Stedelijke gebieden hebben een grote verkeersdichtheid en GOVECS-gebruikers profiteren maximaal van de wendbaarheid van onze elektrische scooters. Vooral bij transportbehoeften waarbij tijd een belangrijke rol speelt, zoals bij expresszendingen, apotheekbestellingen, het versturen van pakjes of eenvoudigweg het bezorgen van pizza’s, biedt de GO! T-series overduidelijke en milieuvriendelijke voordelen.”

De GOVECS GO! T2.4 kost nu €4.956 ex. BTW, wat resulteert in operationele kosten van minder dan €10,- per dag.

GOVECS wordt in de Benelux vertegenwoordigd door RR Mobility. Meer informatie over GOVECS is beschikbaar op www.rrmobility.nl

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto