RSC Anderlecht rijdt voortaan met Audi

Audi-A1-RSCA-TeamfotoAudi Import België gaat voor de vier komende seizoenen een partnership aan met RSC Anderlecht. Audi zal de wagens leveren voor de spelers, staf en directie, naast een hele reeks campagnes en acties rond de club en haar supporters. De deal werd vandaag in het Constant Vanden Stockstadion voorgesteld.

Een fonkelende paars-witte Audi A1 in het Constant Vanden Stockstadion symboliseert het nieuwe partnership tussen Audi en RSCA. Samen met Audi Brand Director Didier Willems bezegelde Roger Vanden Stock, Voorzitter van RSC Anderlecht vandaag de samenwerking. RSCA vervolledigt daarmee de door Audi gesponsorde presigieuze lijst van Bayern Munich, Real Madrid, FC Barcelona, FC Chelsea, AC Milan en Zenit St.-Petersburg.

Audi-topman Didier Willems spreekt van een ‘natuurlijk’ partnership: “Hoogstaand professioneel niveau met kwaliteitsproducten en een hooggekwalificeerd netwerk, grote klanttevredenheid, fairplay en wederzijds respect, dynamisme en een succescultuur vormen het karakter van Audi. En die eigenschappen vinden we ook terug bij RSCA, een grote, voorbeeldige club die sinds jaar en dag het ene succes na het andere boekt. We hebben dezelfde ambitie : hard werken om zo nummer één te zijn en te blijven. Een hecht team vormen en de best mogelijke kwaliteit en ervaring aan onze klanten en fans aanbieden.

De keuze voor RSC Anderlecht, met talrijke nationale en internationale successen op zijn palmares, lag dan ook voor de hand. Audi kan zich zo nog sterker profileren als topmerk. Ik verheug me alvast om met Audi te kunnen bijdragen tot de toekomstige successen van RSCA, zowel op als naast het veld.”

Ook Roger Vanden Stock, voorzitter van RSC Anderlecht is opgetogen.“Audi heeft de gewoonte om zich te verbinden aan topclubs met aanzien. Dat wij passen in dat rijtje van grootheden is dan ook een eer. Bovendien zijn we overtuigd dat onze trouwe fans trots zullen zijn om een kwalitatief premium merk zoals Audi als partner te mogen verwelkomen.”

De deal start met het nieuwe seizoen 2015-2016 en loopt voor vier seizoenen. Audi zal de wagens leveren voor de spelers, de staf en de directie, gaande van de A3 Sportback tot en met de nieuwe Audi Q7

*** RSCA spelers Silvio Proto, Youri Thielemans, Steven Dufour en Ivan Obradovic ivm Audi Challenge. *** BRUSSELS, BELGIUM 22/07/2015 Photo by Olivier Matthys / Photo News *** PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS

Audi A1 RSCA

De fans hebben alvast iets om naar uit te kijken. Blikvanger vandaag in het stadion was de Audi A1 in de paars-witte Anderlechtkleuren en met nummerplaat ‘A1 RSCA’. Dit model rolt op amper 5 kilometer van het stadion van de band bij Audi Brussels. Het unieke exemplaar is het resultaat van 400 uren (meer dan 4 weken) precisiewerk en wordt de hoofdprijs van een supporterwedstrijd waarbij de grootste RSCA- en Audi fans het tegen elkaar zullen opnemen. Tijdens de laatste wedstrijd van dit seizoen zal degene die zich kroont tot grootste fan de sleutels overhandigd krijgen.

In het opzicht om zijn de sportiviteit, dynamisme en merkbekendheid te verstevigen, is Audi in België al vele jaren erg actief in sportsponsoring: autosport met de Belgian Audi Club team WRT, golf met de Audi quattro Cup competitie en als meest recente voorbeeld de Belgische hockey league en de nationale Red Lions en Red Panthers. Net zoals voor de hockeyspelers is er een nieuwe ‘Audi Challenge’ met spelers van Anderlecht in de maak.

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending