Schadeherstelling: de beste offerte in één muisklik?

Dat is althans wat Begeb, de initiatiefnemers van Expertender claimen. Deze onlineapplicatie verbindt vlootbeheerders met schadeherstellers en selecteert de voordeligste schadeofferte.

Concurrentie op het voorplan

“Hoe meer schadegevallen, hoe hoger de leasing- en verzekeringspremie. Draait de fleetowner zelf op voor de schadekosten? Dan schiet ook de Total Cost of Ownership van de wagen de hoogte in”, vertelt Expertender-bedenker Benjamin Pieters van Begeb. “Redenen te over dus om de herstellingskosten zo laag mogelijk te houden. In elke sector houdt concurrentie de competitie levendig. Maar niet in de wereld van de corporate schadeherstelling. Daarin brengt Expertender nu verandering.”

Offerteselectie op maat

“Prijsoffertes opvragen, is tijdrovend”, aldus Pieters. “De vlootbeheerder moet iedere hersteller persoonlijk benaderen, hem de nodige informatie bezorgen én opvolgen of hij de offerte tijdig ontvangt. Expertender neemt hem al dat werk uit handen.”

De fleetowner geeft één keer zijn voorkeuren en behoeften door via de onlinetool. Expertender selecteert de schadeherstellers met de beste match, neemt contact met hen op én verzamelt hun offertes. Tenslotte krijgt de fleetowner de voordeligste offerte aangeboden op een schoteltje.

Over Begeb

Begeb staat voor Belgische Expertise Groep Groupement Expertise Belge en is een overkoepelend genootschap. Bestuurders zijn Benjamin Pieters en Mark Landuyt. Zij bouwden Expertender op meer dan twintig jaar expertise in de leasing- en verzekeringswereld en hun jarenlange ervaring met fleetowners.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!