SD Worx en Alphabet overhandigen 19 Peugeot benefit cars

SD Worx-lowresIn het kader van het Flex Income Plan overhandigde SD Worx, in samenwerking met leasingpartner Alphabet, vandaag 19 Peugeot benefit cars in Wilrijk (bij Peugeot Antwerpen). SD Worx heeft gekozen voor de Pure Tech motoren in de 208 en 2008.

Flex Income Plan, wat is dat?

Steven Van Hoorebeke, CEO SD Worx: “Steeds meer werknemers willen hun loonpakket voor een deel zelf kunnen samenstellen volgens hun behoefte: sommigen vinden een bedrijfswagen belangrijk, het Flex Income Plan biedt hen die kans.”

“Andere medewerkers kiezen dan weer voor een kleinere auto, of laten hun bedrijfswagen vallen en kiezen voor het openbaar vervoer of een elektrische fiets, wat ze financieren met het vrijgekomen budget. Met het Flex Income Plan reiken wij werknemers en –gevers een eenvoudige tool aan en waken we uiteraard ook over de juridische consequenties, zodat we gegarandeerd in orde zijn met de wet.”

Uit onderzoek van SD Worx (2014) blijkt dat 62,6% van de Belgische werknemers graag zelf zijn loonpakket wenst samen te stellen, maar dat slechts 8,6% van de Belgische werkgevers vandaag die mogelijkheid aanbiedt.

SDWorx2-lowres
V.l.n.r.: Sige Mariën, Director Consulting SD Worx, Bert Schyvens, Fleet Coordinator SD Worx, Gerd De Ridder, National Key Account Manager Peugeot Professional, Liesbeth Van Dyck, Key Accountmanager Alphabet Belgium, Johan Beirens, Contactpersoon Peugeot Professional.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!