Sodexo lijft XXImo in

XXIMO

Wie er nog aan twijfelde dat de leasingmaatschappijen niet het monopolie zullen hebben op het beheer van het (toekomstige) mobiliteitsbudget, krijgt een reality check. Dienstverlener Sodexo heeft immers XXImo overgenomen. Dat is de onderneming achter de XXImo Mobility Cards, die forensen en zakelijke reizigers de mogelijkheid biedt om probleemloos te reizen met één enkele oplossing voor auto, taxi, trein, tram, bus, deelauto, OV fiets en vliegtuig en ook om gemakkelijk te betalen voor parkeren, hotels en zelfs een zakenlunch.

De acquisitie maakt een snelle uitrol van XXImo naar andere landen mogelijk, te beginnen met Duitsland. XXImo ontwikkelde zijn eigen platform en commerciële netwerk, waarmee het proces van betalen, factureren en kostenallocaties volledig is gedigitaliseerd. Dankzij de acquisitie door Sodexo kan XXImo blijven investeren in het platform, kan het zijn commerciële netwerk uitbouwen en zijn productenportfolio verder ontwikkelen. Op deze manier wordt klanten een nog betere ervaring geboden, waaronder een grote groep van Sodexo-klanten.

Verschillende leasingmaatschappijen bieden de mobiliteitskaart al aan, waaronder Athlon, Alphabet en sinds kort ook LeasePlan.

 

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending