Met dit schaalmodel word jij sponsor van een Belgisch racetalent

Ook dit jaar komt racetalent en landgenoot Esteban Muth uit in de prestigieuze DTM. Het Duitse kampioenschap is één van de meest prestigieuze van Europa, met onder meer Audi’s, Mercedessen, BMW’s en Ferrari’s aan de start. Maar ook Lamborghini Huracans, de bolide van onze 20-jarige landgenoot die afgelopen seizoen een veelbelovend debuutjaar neerzette, met een vijfde plaats op de Nürburgring en een zesde in zijn thuisrace in Zolder als grootste uitschieters.

Autosport blijft echter een dure sport. Daarom werkte het team rond Muth een heel mooie actie uit. Ze ontwikkelden immers twee exclusieve schaalmodellen op schaal 1:18. Eentje van de gewone racebolide van Muth (de zwart-blauw-gele livery) en eentje van de speciale versie die prinses Delphine van Saksen-Coburg voor hem creëerde (de witte met zwarte letters) ter ere van zijn thuisrace in Zolder.

Je kan beide modellen in set kopen. Kostprijs: 2.500 euro, maar daarmee wordt je meteen ook sponsor van Muth en help je de jonge Belg in de uitbouw van zijn carrière. Een nobel doel, niet?

Liever winnen dan kopen? Dankzij onze wedstrijd in samenwerking met de collega’s van FLEET.TV maak je kans op één van deze twee wagens. Hier kan je deelnemen aan de wedstrijd.

#Advertorial

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending