Subaru Assistance breidt uit van drie naar vijf jaar

Bij iedere nieuwe Subaru die door een officiële Subaru 6 Sterren Dealer wordt afgeleverd vanaf 1 juni 2020, wordt voortaan de Subaru Assistance verlengd van drie tot vijf jaar na de eerste inschrijving en dit ongeacht het aantal gereden kilometers.

In geval van een panne grijpt Subaru Assistance in heel Europa in. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan herstellen, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer gebracht. En indien de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd, is er de keuze om een vervangauto te nemen of een of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Luc Gyzels, PR-verantwoordelijke bij Subaru BeLux, licht toe:  “Bij Subaru houden we van tevreden klanten. Niet voor niets genieten we een betrouwbaarheidsscore van 96%. En dan vind je het als automerk geen enkel probleem, om naast een garantie van vijf jaar, ook nog eens de Subaru Assistance gratis uit te breiden van drie naar eveneens vijf jaar.”

Subaru Assistance Lifetime          
Wanneer je het onderhoud steeds laat plaatsvinden bij een Officieel Erkend Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt kan je een beroep doen op Subaru Assistance Lifetime. Ieder jaar kan Subaru Assistance worden verlengd en dit tot en met het 15de levensjaar van de auto.

#Auto
Trending