Thomas Beckers is de nieuwe Fleet Business Developer bij Volvo Vermant

Om aan de steeds veranderende en specifieke noden van de zakelijke markt te kunnen blijven beantwoorden heeft Vermant besloten om voor zijn 3 vestigingen één Business Developer aan te werven: Thomas Beckers.

De transformatie die het merk Volvo vandaag ondergaat is nooit gezien. Tegen 2020 zal Volvo zijn gamma volledig vernieuwd hebben. Naast deze vernieuwing zullen er bijkomende modellen in nieuwe segmenten gelanceerd worden.

Dit offensief vraagt een gestructureerde aanpak om de professionele klanten te ondersteunen in de positionering van de Volvo-modellen in hun wagenpark. Daarnaast werkt Vermant continu aan oplossingen voor de specifieke zakelijke servicebehoeftes van morgen. De rol van Thomas Beckers is de samenwerking met de businessklanten te optimaliseren. Hij is dus een versterking van het team die een overkoepelend zicht zal hebben op alle businessklanten van Vermant . De door de klanten gekende contactpersonen blijven beschikbaar om de service te garanderen die ze van Vermant verwachten.