TomTom en Shell: gemeenschappelijk platform voor brandstofbeheer

TomTom Telematics en Shell bundelen de krachten om bedrijven te helpen brandstofkosten en CO2-uitstoot van hun wagenpark te verminderen.

euroshell

Concreet gaat het om het om een dienst die data van euroShell Cards integreert in het WEBFLEET-platform van TomTom Telematics, waardoor brandstoftransacties en brandstofbeheerinformatie voor gebruikers beschikbaar zijn in één systeem. “Daarnaast biedt de integratie van euroShell Cards-brandstofdata met WEBFLEET fleet managers een completer beeld. Dat stelt hen in staat alle aspecten van brandstofefficiëntie te optimaliseren en beheren”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics.

Parminder Kohli, General Manager Business Development van Shell Commercial Fleet voegt daaraan toe: “Deze deal biedt klanten een complete oplossing, die een van de meest uitgeruste rapportagesuites in de telematicasector combineert met de expertise van Shell op het gebied van brandstofkaarten en een van de grootste tankstationnetwerken in Europa.”

“Brandstof is een van de grootste kostenposten als je een wagenpark beheert. Echter, door bedrijven te voorzien van inzicht in bestuurders-, voertuigen- en brandstofgegevens zijn verbeterpunten eenvoudiger aan te wijzen en aan te pakken. Dat helpt bedrijven hun kosten en hun CO2-uitstoot te verlagen.”

Tags: Fleet