Total trekt zich terug uit het Network Fuel Card (NFC) programma

Indien u samenwerkt met een leasemaatschappij voor uw brandstofkaart, kan dit gevolgen voor u hebben: Total heeft de beslissing genomen haar eigen leasing tankkaart uit te geven (die enkel voor leasemaatschappijen bedoelt is), de Fleet Fuel Card (FFC).

De kaart wordt niet alleen geaccepteerd in tankstations uit het Totalnetwerk, je kan ook je wagen voltanken bij twee andere merken: Q8 en Texaco.

De FFC-kaart geeft u toegan tot 1.200 tankstations in België, waaronder 56 op autosnelwegen, alsook het Europese netwerk van Total, dat 9.000 pompstations telt. Daarnaast kan je betalen in de parkings van Q-Park zonder bij een betaalautomaat langs te gaan. Optioneel is het mogelijk om péages in het buitenland en het herladen van je elektrische wagen aan een laadpaal te betalen.

Bijkomstig aan de lancering van deze kaart, laat Total huurders weten dat het definitief stopt met de Netword Fuel Card (NFC). De definitieve terugtrekking vindt plaats op 1 januari 2019.

Noteer ook dat er niet in een directe verkoop voorzien wordt. Enkel de leasemaatschappijen mogen de Fuel Card voorstellen aan hun klanten.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!