Touring Glass en Auto5 bundelen krachten

Touring Glass

Vanaf 1 februari 2016 is Touring Glass de exclusieve Belgische partner van Auto5 voor het vervangen en herstellen van autoglas. Touring Glass breidt hiermee haar netwerk in één klap uit tot een netwerk dat het volledige Belgische territorium dekt.

65 servicepunten

Bovenop de mobiele interventiedienst biedt Touring Glass de keuze uit 65 servicepunten om de interventies uit te voeren. De klanten kiezen hun gewenste locatie in functie van hun tijd en mobiliteit. Het doel van de samenwerking is immers om het leven van klanten te vergemakkelijken door eenvoudige en doeltreffende oplossingen voor te stellen. Bovendien zijn de prijzen heel competitief en indien de klant verzekerd is tegen glasbreuk, betalen verzekeringsmaatschappijen of leasemaatschappijen de factuur via het derde betalerssysteem rechtstreeks aan Touring Glass zonder enige tussenkomst van de verzekerde. Chauffeurs die een afspraak hebben gemaakt in een van de 65 centra zullen worden verwelkomd in de wachtruimte met gratis wifi, terwijl de technicus de herstelling uitvoert.

10% tegen 2018?

Xavier De Buck, CEO van Touring Glass : “Het is altijd onze ambitie geweest om tegen 2018 een marktaandeel te hebben van 10%. Dankzij deze samenwerking is dit meer dan ooit een realistische ambitie.” Touring Glass heeft overigens niet gewacht op deze deal om reeds marktaandeel te veroveren in het fleetsegment: “Wij hebben reeds behoorlijk wat vloten en leasingmaatschappijen onder contract”, besluit Xavier De Buck.

Touring Glass zal meer dan ooit tevoren zichtbaar worden in het straatbeeld. De komende weken wordt het logo van Touring Glass bij alle 52 Auto5-servicepunten op de gevel aangebracht. Klanten kunnen hun afspraak maken via het gratis oproepnummer 0800/95 555, de online booking tool op de website www.touringglass.be of door direct langs te gaan in een van de 65 servicepunten.

                       

Tags: Auto Fleet