Touring versterkt zijn B2B-team

Touring heeft zijn team versterkt met de komst van Bart Vermeir als B2B Key Account Manager. Hij vervoegt het team van Adriano Gasbarro.

De wereld van de pechbijstand is de nieuwkomer voor Touring niet vreemd.

“Na enkele jaren in de IT-, telecom- en callcenterbranche te hebben gewerkt, ben ik zeven jaar geleden bij Allianz Partners begonnen als teamleider op het RSA-platform”, zegt Bart Vermeir. “Daar begon voor mij een leerrijke periode waarbij ik kon volgen hoe klanten deze diensten ervaarden en welke verwachtingen eindklanten en business partners hadden. Wat ik daar leerde, bracht me een viertal jaren later naar de volgende stap, die van Business Development Manager Automotive. De opgebouwde operationele kennis heeft me geholpen om samen met business partners de dienstverlening te optimaliseren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Bart Vermeir besluit : “Dit brengt met uiteindelijk naar mijn nieuwe uitdaging. Deze maand startte ik met volle goesting en ambitie bij Touring.  Mobiliteit is niet meer wat het een paar jaar geleden was en zit nog maar in de beginfase van een fundamentele transformatie. Samen stappen zetten in deze uitdagende, meer dan ooit veranderende Automotive omgeving, dat is waarvoor ik teken.””

#Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending